maandag 30 juli 2007

Een nieuwe communicatie met Windows Microsoft Hotmail?

Vandaag las ik een stukje dat er momenteel een nieuwe generatie van MSN Hotmail beschikbaar is. Deze wordt door Windows “slim, persoonlijk en betrouwbaar” genoemd. De service is daarnaast gratis.

Er is een handige inleiding, er zijn nieuwe functionaliteiten, zoals een zoekvenster om eenvoudig berichten en afbeeldingen te vinden, en integratie mat andere services van Windows Live, zoals Messenger en Spaces.

Het is bovendien mogelijk om contactpersonen uit outlook en Outlook Express naar de nieuwe Hotmail te importeren en direct email aan iedereen te versturen.

Men kan de indeling van hotmail naar eigen wens indelen en de e-mailomgeving van een kleurgebruik voorzien naar eigen smaak. Zo is het mogelijk om Hotmail en Live nog persoonlijker te maken.

De opslagruimte biedt 2 GB gratis opslag aan. Er is volgens Microsoft een sterkverbeterde antivirisscan en een spamfilter tegen ongewenste email.

Verder geven kleurcodes handig aan tot welke categorie een emailbericht behoort.

Windows Live Hotmail vat het zelf samen als: “slim, persoonlijk en natuurlijk betrouwbaar”, en daar kan iedereen van profiteren.

Dus ik denk dat ik ook maar eens moet kijken wat het allemaal heeft te bieden.